Corona (Update 14 maart)

Beste leden

Afgelopen donderdag hebben wij besloten om de zwemlessen zowel in het Noorderparkbad als Sloterparkbad tot nader bericht niet door te laten gaan.  Graag brengen wij jullie daarover op de hoogte.

De algemene lijn is dat wij de adviezen van RIVM, NOC*NSF en Reddingsbrigade Nederland opvolgen. Dit betekent dat er tot 31 maart vanuit onze vereniging geen evenementen georganiseerd zullen worden en er geen bijeenkomsten zullen zijn. Omdat wij, ondanks dat wij vrijwilligers zijn, ook een hulpverlenende taak hebben, hebben wij ook gekeken naar zaken die de continuïteit van de hulpverlening of onze vereniging raken:

Trainingen: alle trainingen op maandagen, donderdagen en zondagen in maart zijn afgelast.

EHBO herhalingslessen: de in maart geplande EHBO herhalingslessen gaan ook niet door in maart.

Verder verwijzen wij jullie graag op de bijgevoegde adviezen en de poster hoe te handelen. Blijf vooral ook fit! We houden jullie op de hoogte via de website, mail en de social media en waar nodig via de app-groepen.

Namens het bestuur

De regering heeft vandaag nieuwe maatregelen getroffen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Sportkoepel NOC*NSF heeft naar aanleiding daarvan met klem geadviseerd om tot en met 31 maart 2020 ‘alle sportevenementen, waaronder de competitie-, oefen- en trainingswedstrijden, af te gelasten’ én roept op ‘alle andere clubbijeenkomsten, zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroepbijeenkomsten, ook af te gelasten’.